Organisatie

Achter 033 SKATE gaan 2 organisaties schuil die eind 2012 besloten de krachten te bundelen om skate (en later ook step en longboard) events te organiseren onder de naam 033 SKATE. Hieronder stellen ze zich voor:

Amersfoortse_IJsvereniging_logoDe Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) is bij de meeste Amersfoorters natuurlijk bekend van de natuurijsbaan in de stad. Aan de Bisschopsweg, achter het Sportfondsenbad, kan hier (ijs en weder dienende) prachtig worden geschaatst. Naast het schaatsen heeft de AIJV zich ook actief ontwikkeld op het gebied van de skatesport en heeft de skaters en skeeleraars uit onze regio zodoende veel te bieden. In de afgelopen jaren, van 2001 t/m 2010, organiseerde de AIJV al diverse skatetochten onder de naam FNS (Friday Night Skate) en SAS (Sunday Afternoon Skate). Nu is er gelukkig dus weer een vervolg met de 033 SKATE. De AIJV organiseert het hele jaar door trainingen, voor zowel volwassenen als kinderen. Klik hier voor meer info over de AIJV en verdere details over recreatief skaten.

Sporters United is hét online en offline platform voor de sportieve single tussen de 25 en 49 jaar in Nederland. Wij organiseren o.a. actieve vakanties, clinics, workshops, seminars en zetten ons graag in voor Goede Doelen. Beginner of ervaren sporter, bij ons ben je aan het juiste adres! Bij deelname ben je altijd verzekerd van professionele begeleiding en ontmoet je andere gelijkgestemde singles. Bezoek de Facebookpagina van Sporters United voor meer info!
Sport inspireert, sport verbindt. En vanuit deze kracht verzorgen wij ook sportieve evenementen voor het bedrijfsleven. Van compleet verzorgde vakanties, personeelsuitjes, relatiemarketing, teambuilding en incentives tot de begeleiding van veranderingsprocessen.