033 SKATE?

Op het ritme van een heerlijke beat van onze live DJ, lekker skatenlongboarden of steppen op het Amersfoortse asfalt onder begeleiding van verkeersregelaars. Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Doe dan ook gezellig met ons mee en je bent gegarandeerd verzekerd van een ge-wel-dig begin van je weekend!!!


Skateseizoen 2024 gaat weer van start op vrijdagavond 24, 31 mei; 7, 14, 21 en 28 juni. Hopelijk tot dan! 

Op de dag zelf maken wij rond 18:00 uur op onze site en Facebookpagina bekend of de tocht doorgaat. Bij regen of nat wegdek kan het onveilig worden en zijn wij genoodzaakt om de tocht af te blazen. De start is altijd om 20:00 uur vanaf Eetcafé ’t Draeckje op de Hellestraat 51. En daar eindigen we rond 22:00 uur met een gezellig drankje en heerlijke borrelhapjes voor de liefhebber.

SPORTSTEP HUREN

Bij FunEvent bieden wij jou de mogelijkheid om voor 10 Euro een coole sportstep te huren. Dit gaat heel eenvoudig en je kunt dit rechtstreeks via hen regelen. Klik hier om je step te reserveren. Kies als starttijd: 18:00 uur en gebruik de kortingscode: 033SKATE bij het afrekenen en jouw speciale 033SKATE korting wordt toegepast.

Je moet je step wel zelf even halen (vanaf ca. 19:30 uur) en na afloop weer terugbrengen (uiterlijk om 22:30 uur). FunEvent vind je aan de Grote Haag 33, tegenover parkeergarage Koestraat (handig als je met de auto komt). Vanaf daar is het maar 2 minuutjes steppen naar ’t Draeckje.

Zorg er wel voor dat je tijdig je step reserveert, om te voorkomen dat je mis grijpt!

Mooi weer garantie: gaat de tocht niet door wegens slecht weer dan kun je gratis annuleren, je krijgt dan een tegoedbon van FunEvent of ze verplaatsen je tour naar een andere datum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!!

Q & A

Q. Wat kost deelname?

A: Deelname aan 033 SKATE is geheel gratis. Wel collecteren we in de pauze voor een goed doel. Om 033 SKATE financieel haalbaar te maken, collecteren we in eerste instantie voor 033 SKATE. Als we het streefbedrag bereiken of als er ondertussen meer sponsoren bij zijn gekomen, dan doneren we de rest aan een nog te bepalen doel. Neem dus wel wat (klein)geld of je telefoon mee om een donatie te doen.

Q: Moet ik me vooraf aanmelden?

A: Nee hoor, aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon naar de startlocatie komen. Wel vinden we het fijn, als je op Facebook zit, om je aan te melden op onze Facebook evenementen.