033 SKATE?

Op het ritme van een heerlijke beat van onze live DJ, lekker skatenlongboarden of steppen op het Amersfoortse asfalt onder begeleiding van verkeersregelaars. En tegelijkertijd sporten voor Amnesty International dat is 033 SKATE! Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Doe dan ook gezellig met ons mee en je bent gegarandeerd verzekerd van een ge-wel-dig begin van je weekend!!!

Skateseizoen 2022 starten we traditiegetrouw met de combinatie van een mooie tocht en een zeer spectaculaire demonstratie tijdens de pauze op Skatepark Vathorst. De 1e editie is een LIGHT versie, d.w.z. de afstand en het tempo liggen iets lager, zodat we er weer lekker in kunnen komen. We skaten, longboarden & steppen deze zomer op vrijdagavond 20 en 27 mei; 3, 10, 17 en 24 juni; en 1 juli. Hopelijk tot dan! Op de dag zelf maken wij rond 18:00 op onze site en Facebookpagina bekend of de tocht doorgaat. Bij regen of nat wegdek kan het onveilig worden en zijn wij genoodzaakt om de tocht af te blazen. De start is altijd om 20.00 uur vanaf de Hof 4 bij onze stamkroeg Café De Blauwe Engel. En daar eindigen we rond 22.00 uur met een gezellig drankje en heerlijke borrelhapjes voor de liefhebber.

SPORTSTEP HUREN

Bij FUN EVENT bieden wij jou de mogelijkheid om voor 10 Euro een coole sportstep te huren. Dit gaat heel eenvoudig en je kunt dit rechtstreeks via hen regelen. Klik hier om je step te reserveren. Kies als starttijd: 18.00 uur en gebruik de kortingscode: 033SKATE bij het afrekenen en jouw speciale 033SKATE korting wordt toegepast.

Je moet je step wel zelf even halen (vanaf ca. 19.30 uur) en na afloop weer terugbrengen (uiterlijk om 22.30 uur). FUN EVENT vind je aan de Grote Haag 33, tegenover parkeergarage Koestraat (handig als je met de auto komt). Vanaf daar is het maar 2 minuutjes steppen naar De Hof.

Zorg er wel voor dat je tijdig je step reserveert, om te voorkomen dat je mis grijpt!

Mooi weer garantie: gaat de tocht niet door wegens slecht weer dan kun je gratis annuleren, je krijgt dan een tegoedbon van FUN EVENT of ze verplaatsen je tour naar een andere datum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!!

Q & A

Q. Wat kost deelname?

A: Deelname aan 033 SKATE is geheel gratis. Wel collecteren we in de pauze voor het goede doel. Dit jaar is dat  Amnesty International en natuurlijk wordt het gewaardeerd als je hen wilt steunen. Zorg dus dat je wat (klein) geld op zak hebt of je telefoon bij je hebt.

Q: Moet ik me vooraf aanmelden?

A: Nee hoor, aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon naar de Hof komen. Wel vinden we het fijn, als je op FB zit, om je aan te melden op onze FB evenementen.