033 SKATE?

Op het ritme van een heerlijke beat van onze live DJ, lekker skatenlongboarden of steppen op het Amersfoortse asfalt onder begeleiding van verkeersregelaars. Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Doe dan ook gezellig met ons mee en je bent gegarandeerd verzekerd van een ge-wel-dig begin van je weekend!!!


Skateseizoen 2024 gaat weer van start op vrijdagavond 24, 31 mei; 7, 14, 21 en 28 juni. Hopelijk tot dan! 

Op de dag zelf maken wij rond 18:00 uur op onze site en Facebookpagina bekend of de tocht doorgaat. Bij regen of nat wegdek kan het onveilig worden en zijn wij genoodzaakt om de tocht af te blazen. De start is altijd om 20:00 uur vanaf EetcafĂ© ’t Draeckje op de Hellestraat 51. En daar eindigen we rond 22:00 uur met een gezellig drankje en heerlijke borrelhapjes voor de liefhebber.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!!

Q & A

Q. Wat kost deelname?
A: Deelname aan 033 SKATE is geheel gratis. Wel collecteren we in de pauze voor een goed doel. Om 033 SKATE financieel haalbaar te maken, collecteren we in eerste instantie voor 033 SKATE. Als we het streefbedrag bereiken of als er ondertussen meer sponsoren bij zijn gekomen, dan doneren we de rest aan een nog te bepalen doel. Neem dus wel wat (klein)geld of je telefoon mee om een donatie te doen.

Q: Moet ik me vooraf aanmelden?
A: Nee hoor, aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon naar de startlocatie komen. Wel vinden we het fijn, als je op Facebook zit, om je aan te melden op onze Facebook evenementen.