033 SKATE?

Op het ritme van een heerlijke beat van onze live DJ, lekker skatenlongboarden of steppen op het Amersfoortse en Leusdense asfalt onder begeleiding van verkeersregelaars. En tegelijkertijd sporten voor het LONGFONDS: dat is 033 SKATE! Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Doe dan ook gezellig met ons mee en je bent gegarandeerd verzekerd van een ge-wel-dig begin van je weekend!!!

Skateseizoen 2019 starten we traditiegetrouw met de combinatie van een mooie tocht en een zeer spectaculaire demonstratie tijdens de pauze op Skatepark Vathorst. De 1e editie is een LIGHT versie, d.w.z. de afstand en het tempo liggen iets lager, zodat we er weer lekker in kunnen komen. We skaten, longboarden & steppen deze zomer op vrijdagavond 31 mei; 7, 14, 21 en 28 juni; 5 juli en 12 juli. Hopelijk tot dan! Op de dag zelf maken wij rond 18:00 op onze site en Facebookpagina bekend of de tocht doorgaat. Bij regen of nat wegdek kan het onveilig worden en zijn wij genoodzaakt om de tocht af te blazen. De start is altijd om 20.00 uur vanaf de Hof 4 bij onze stamkroeg Café De Blauwe Engel. En daar eindigen we rond 22.00 uur met een gezellig drankje en heerlijke borrelhapjes voor de liefhebber.

Bij Sport Totaal bieden wij jou de mogelijkheid om voor 9 Euro een robuuste sportstep te huren. Dit gaat heel eenvoudig en je kunt dit rechtstreeks via hen regelen. Klik hier om je step te reserveren. Zij zorgen er dan voor dat je step keurig klaar staat op de Hof en hier lever je de step na de tocht ook gewoon weer in. Makkelijker kunnen we het niet maken  Zorg er wel voor dat je tijdig je step reserveert, om te voorkomen dat je mis grijpt!

Let op: de steps worden alleen bezorgd als er in totaal minimaal 10 steps gereserveerd zijn. (Anders is het niet rendabel voor hen).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!!

Q & A

Q. Wat kost deelname?

A: Deelname aan 033 SKATE is geheel gratis. Wel collecteren we in de pauze voor het goede doel. Dit jaar is dat het Longfonds en natuurlijk wordt het gewaardeerd als je hen wilt steunen. Zorg dus dat je wat (klein) geld op zak hebt.

Q: Moet ik me vooraf aanmelden?

A: Nee hoor, aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon naar de Hof komen. Wel vinden we het fijn, als je op FB zit, om je aan te melden op onze FB evenementen.