033 SKATE stelt haar sponsors voor… AV AT LAST!

033Skate_L'acoustics_Cliniclowns033 SKATE is een prachtevenement, maar zoiets uit de grond stampen dat kun je als organisatie niet alleen. Daar hebben we onze sponsors hard bij nodig. AV AT LAST is één van die clubs die ervoor zorgt dat dit sportieve feestje swingend door Amersfoort en Leusden rolt.

En swingen dat doen we! Want de speakers van AV AT LAST kunnen wel wat geluid aan. De dj is zelfs achterin het peloton goed te horen. En als het even niet goed gaat, dan staat er meteen een mannetje klaar om technische ondersteuning te leveren. Zoals die ene keer toen we een defect in het mengpaneel hadden. Zou het een silent 033 SKATE worden? Nee toch? In de pauze kwam AV AT LAST ons redden: hij fikste het probleem en we konden weer swingend verder. Fijn om zo’n partner te hebben!

Gelukkig gaat het meestal gewoon goed. “De eerste keer ben ik mee geweest in de auto en dat was heel leuk. Iedereen vond het geweldig, zo met die muziek. En ik vind het ook leuk. Ik ben sponsor, omdat ik graag een Amersfoorts evenement als 033 SKATE steun en natuurlijk hoop ik ook dat we een leuk bedrag ophalen voor de Cliniclowns.”

Klanten kunnen voor meer dan speakers en technische ondersteuning bij AV AT LAST terecht. Deze club levert en onderhoudt complete audiovisuele oplossingen met professionele precisie. “Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van beeld en geluid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een beameroplossing, een camerabewakingssysteem, videoconferencingsystemen, narrow-casting oplossingen, het inrichten van interactieve leslokalen of een representatieve conferentieruimte.” En over de compatibiliteit en de connectiviteit hoef je je als klant geen zorgen te maken. “Wij hebben alle specialistische kennis van AV-systeemintegraties en –netwerkinstallaties in huis; we kennen alle ins en outs en zorgen ervoor dat alles werkt.” Kijk, zo’n mannetje wil je in je adresboek hebben staan.

Heb je vragen over audiovisuele middelen, wil je ze huren of laten installeren? Neem contact op met AV AT Last. Kijk op www.avatlast.nl of mail of bel Mark van der Last, via mark@avatlast.nl of 06-52335066.