033 SKATE stelt haar sponsors voor… LifeCity!

LifeCity 2033 SKATE is een prachtevenement, maar zoiets uit de grond stampen dat kun je als organisatie niet alleen. Daar hebben we onze sponsors hard bij nodig. Fitnessclub LifeCity is één van die clubs die ervoor zorgt dat dit sportieve feestje door Amersfoort en Leusden rolt.

Eigenlijk niet zo gek dat LifeCity zich verbonden heeft aan 033 SKATE, want zoals ze zelf zeggen: “Wat wij met sport hebben? Alles!”  Daarnaast zijn ze erg betrokken bij alle evenementen die in Amersfoort plaatsvinden, want de fitnessclub voelt zich onderdeel van Amersfoort en wil een club zijn waar iedere Amersfoorter zich thuis voelt. Een groot Amersfoorts sportevenement als 033 SKATE kan dan ook op hun enthousiaste steun rekenen.

Drie maanden gratis sporten
Dat doen ze door 033 SKATE te promoten. Wist je trouwens dat je iedere vrijdag kans maakt op drie maanden gratis sporten bij LifeCity als je meerolt met 033 SKATE? Hoe meer geld er naar CliniClowns kan, hoe beter. En wat is het dan gaaf dat LifeCity de flesjes water en het fruit levert die tijdens de pauze verkocht worden. De opbrengst daarvan is helemaal voor het goede doel. Het kan zijn dat je achterin de stoet steppers en skaters een auto van LifeCity ziet rijden, want zo nu en dan zijn ze ook nog eens de ‘bezemwagen’.

Wij zijn blij met zo’n partner en dat is helemaal wederzijds: “Als je ziet dat er zoveel deelnemers zich  met passie inzetten voor deze SKATE-OFF dan zijn we trots dat wij als sponsor hierbij betrokken zijn!”

Meer weten over LifeCity, dé fitnessclub van Amersfoort?
Kijk op www.lifecity.nl of neem contact op met clubmanager Daniël Buth via daniel@lifecity.nl of 06-55145422.