033 SKATE stelt haar sponsors voor… Stepevents!

IMG_7741 Stepevents033 SKATE is een prachtevenement, maar zoiets uit de grond stampen dat kun je als organisatie niet alleen. Daar hebben we onze sponsors hard bij nodig. Stepevents is één van die clubs die ervoor zorgt dat dit sportieve feestje door Amersfoort en Leusden rolt.

Letterlijk. Want Stepevents stelt voor alle 033 SKATE-avonden gratis een step beschikbaar voor iedereen. Hoe mooi wil je het hebben? En wat even belangrijk is, Ed van Stepevents is enorm enthousiast over 033 SKATE en dat draagt hij ook uit: “Ik vind 033 SKATE  een fantastisch evenement. Het levert een grote groep mensen veel plezier op en er wordt geld ingezameld voor CliniClowns. Mensen zijn een hele avond lekker aan het bewegen, niet onbelangrijk gezien de obesitasepidemie die ons overspoelt. Ik doe mijn best om mensen uit mijn eigen netwerk voor dit event te enthousiasmeren – ik schep er veel over op bij klanten en vrienden – én ik maak zo veel mogelijk herrie op de social media. De laatste keer gaven redelijk veel leden van de stepclub Amersfoort gevolg aan mijn uitnodiging.”

Passie
Natúurlijk staat Ed op de step, en niet op de skates. “Ik heb vroeger wel geskatet, maar ik kreeg de techniek maar niet onder controle, ben ook een waardeloze schaatser. Het steppen is echt mijn passie. Per week gaan er wel 100 km onder de wielen door en daar wordt ik niet alleen erg fit, maar ook erg blij van. Dat enthousiasme probeer ik op anderen over te dragen en ik zie graag hoe mensen met een heel scala aan gezondheidsproblemen baat hebben bij deze sport.”

Wat 033 SKATE verder zo leuk maakt? “De laatste keer zaten op veel plaatsen mensen buiten op een terrasje en kregen we hééél veel opgestoken duimen. Dat geeft me wel kippenvel.” Kortom: Stepevents is een trotse sponsor en wij op onze beurt zijn heel blij met Stepevents.

Ben je op zoek naar een ludiek dagje uit in één van de mooiste en gezelligste binnensteden van Nederland? Huur dan eens een sportstep, bijvoorbeeld in combinatie met een high tea, een BBQ of andere activiteit. Of koop zelf een step, da’s sporten zonder blessures. Meer info vind je op www.sportstep.nl of neem contact op met Ed Weyand via sales@sportstep.nl of 06-11516840.