033 SKATE stelt haar sponsors voor… Treeker Treks!

TreekerTreks033 SKATE is een prachtevenement, maar zoiets uit de grond stampen dat kun je als organisatie niet alleen. Daar hebben we onze sponsors hard bij nodig. Treeker Treks (Lig)fietsen is één van die clubs.

Vorig jaar kwam Treeker Treks tijdens de beurs ‘Beleef Leusden’ een aantal mensen tegen die promotie maakten voor 033 SKATE. “Het enthousiasme en de betrokkenheid waarmee over de activiteiten en het doel van 033 SKATE werd verteld, raakte ons. Spontaan ontstond het idee om jaarlijks vrijwilligers van 033 SKATE een ligfietstocht aan te bieden als blijk van waardering voor het goede werk dat ze leveren.”

Naar de kersenteler
Helemaal top, vinden wij. Met Treeker Treks kan bijna alles; vrijwel elke wens op culinair, cultureel en sportief karakter is bespreekbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van een excursie op de ligfiets naar bedrijven uit de streek, zoals een kersenteler, imker of gaan klootschieten? Heel erg leuk voor bedrijfs- of familie-uitjes of als je er zelf een keer met een ligfiets op uit wilt.

Bevlogenheid vrijwilligers
“Als aanbieder van buitenactiviteiten voelen we ons zeer verbonden met 033 SKATE. Ons streven is om op een duurzame manier mensen een leuke (mid)dag te bezorgen waarbij bewegen in de buitenlucht de hoofdmoot vormt. Sporten kan op zo veel manieren. Belangrijk is om hier een goede balans in te vinden voor elk wat wils. Als we de bevlogenheid zien waarmee de vrijwilligers belangeloos hun energie beschikbaar stellen voor het goede doel en iets voor anderen willen betekenen, dan zijn we blij dat wij iets voor hen kunnen betekenen.”

Best spannend
Dat was de eerste keer trouwens wel even spannend. Binnen no time kwam een groot aantal inschrijvingen tegelijk binnen voor de ligfietstocht voor vrijwilligers. “Waar gaat dat heen, dachten we. Gelukkig viel alles als een puzzel in elkaar en hebben we een prachtige en gezellige tocht met elkaar gemaakt.” Wij als 033 SKATE kijken alweer uit naar de volgende ligfietstocht!

Meer weten over Treeker Treks (Lig)fietsen, dé organisator van (lig)fietstochten in Leusden/Amersfoort  en omgeving? Kijk op www.treekertreks.nl. Je kunt ook contact opnemen met Hermine Jochemsen via info@treekertreks.nl of 06 – 38 93 93 45.

Treeker Treks is geopend van maandag tot en met zaterdag, in de zomermaanden zijn ook avondtochten mogelijk.