033 SKATE stelt haar sponsors voor… Wim Jaquet!

winkel-low-res033 SKATE is een prachtevenement, maar zoiets uit de grond stampen dat kun je als organisatie niet alleen. Daar hebben we onze sponsors hard bij nodig. Wim Jaquet Sports is één van die clubs die ervoor zorgt dat dit sportieve feestje door Amersfoort en Leusden rolt.

Als je al lid bent van de e-mailnieuwsbrief van Wim Jaquet, dan heb je het vast al gezien: in de nieuwsbrief wordt rond deze tijd aandacht besteed aan 033 SKATE. En ook op hun Facebookpagina is 033 SKATE terug te vinden. Heel fijn dat 033 SKATE zo op de kaart wordt gezet! Daar blijft het echter niet bij. Alle skaters en steppers ontvangen een waardebon van € 7,50 als ze zich op een van de vrijdagavonden inschrijven voor de nieuwsbrief. Aangename verrassing toch?! Als dit je niet over de streep trekt om een keer mee te rollen… Lekker rondsnuffelen in 3500 m2 topassortiment op zoek naar een sportoutfit. De medewerkers van Wim Jaquet zijn je graag van dienst en hebben genoeg vakkennis om al je vragen te beantwoorden.

Waarom Wim Jaquet Sports dit doet? “Sportieve evenementen in en om Amersfoort kunnen rekenen op onze steun, daar willen we graag bij betrokken zijn. Bovendien vinden we dit gewoon een erg goed initiatief. En dat de eerste editie dan zo goed bezocht wordt – met 111 deelnemers – dat doet ons goed.”

Toe aan een nieuw paar skates? Of op zoek naar andere sportspullen? Loop eens binnen bij Wim Jaquet op de Langestraat 111. Uiteraard kun je ook de webshop bezoeken op www.wimjaquetsports.nl.