Skate & stepevent Feestelijke Opening Energieweg

De nieuwe Energieweg is bijna gereed! Een belangrijke ontsluitingsweg voor bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef en de verbinding van de stad met Vathorst en De Hoef.
De weg is nu nog helemaal vrij en zo glad als een biljartlaken. In samenwerking met de Gemeente Amersfoort bieden wij 80 tot max. 100 deelnemers een unieke kans om onder het genot van een live DJ het nieuwe asfalt op passende wijze in te luiden!Ben jij graag van de partij om de officiĆ«le opening op je skates of step bij te wonen, meld je dan zsm hier aan om verzekerd te zijn van een plek! De dag erna gaat de Energieweg overigens om 5.00 daadwerkelijk open voor het verkeer. 

Programma op maandag 21 september 2015:
19:00 uur Ontvangst restaurant Het Eetpunt
Verzamelen bij startpunt
Speech en startschot wethouder
Een drankje en een hapje
21:00 uur Sluiting

Voor de veiligheid, denk aan verlichting!Voor de steppers onder ons (die zelf geen step hebben) raden wij dringend aan om tijdig een step te reserveren door een mail te sturen naar sales@sportstep.nl. Voeg hier tevens eenmalig een kopie van je ID bij.
Het is GRATIS, echter zolang de voorraad strekt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus om teleurstelling te voorkomen, wacht niet te lang!!