Voorkom blessures, leer vallen tijdens de 033 SKATE clinic

Naast het dragen van bescherming is het volgen van een valtraining belangrijk om blessures te voorkomen. Kom daarom naar de 033 SKATE clinic woensdag 7 mei om 20.00 uur op de Hof in Amersfoort. Leer vallen, fris je rem-skills op, rijd stoepjes op en af, en schrik nooit meer van treinrailzen of losliggende tegels. Onder begeleiding van ervaren skatedocenten en gevorderde skaters leer je de belangrijkste tips en trucs van een bestaan op wieltjes zonder kleerscheuren.

Natuurlijk begint het voorkomen van blessures met het dragen van bescherming. Hoe belangrijk bescherming is legt Wilfried de Jong je uit in deze filmpjes van VoorkomBlessures.nl:

Schaatsen en skaten lijken op elkaar, en asfalt is niet meer vergevingsgezind dan ijs. Bekijk daarom ook dit filmpje over wat er met je hoofd gebeurd als je achterover valt:

Nogmaals: het dragen van bescherming wordt ten zeerste aangeraden. Speel helemaal op safe en kom naar de clinic van 7 mei om 20.00 uur op de Hof in Amersfoort en leer nieuwe skateskills, waaronder vallen. Laten we het leuk houden, draag bescherming!