Organisatie

Achter 033 SKATE gaan 2 organisaties schuil die eind 2012 besloten de krachten te bundelen om skate (en later ook step en longboard) events te organiseren onder de naam 033 SKATE. Hieronder stellen ze zich voor:

De Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) is bij de meeste Amersfoorters natuurlijk bekend van de natuurijsbaan in de stad. Aan de Bisschopsweg, kan hier (ijs en weder dienende) prachtig worden geschaatst. Naast het schaatsen heeft de AIJV zich ook actief ontwikkeld op het gebied van de skatesport en heeft de skaters en skeeleraars uit onze regio zodoende veel te bieden. In de afgelopen jaren, van 2001 t/m 2010, organiseerde de AIJV al diverse skatetochten onder de naam FNS (Friday Night Skate) en SAS (Sunday Afternoon Skate). Nu is er gelukkig dus weer een vervolg met de 033 SKATE. De AIJV organiseert het hele jaar door trainingen, voor zowel volwassenen als kinderen. Klik hier voor meer info over de AIJV en verdere details over recreatief skaten.

Sporters United richt zich op bedrijven & particulieren en sportverenigingen.
Diensten:
Teambuilding en beleiding bij transitieprocessen
Staat uw organisatie voor belangrijke uitdagingen? Sport inspireert en sport verbindt. En vanuit deze kracht gaan wij graag met organisaties aan de slag. Wilt u de samenwerking verbeteren? Bent u niet geheel tevreden over de communicatie, leiderschap, vitaliteit of cultuur binnen uw bedrijf of team? Wij beschikken over geruime HR expertise om u te helpen bij het realiseren van uw doelen. Sport werkt als een snelkookpan en is bij uitstek geschikt om de juiste dynamiek te veroorzaken. Wij bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn en wij bieden altijd een op maat gemaakt plan van aanpak. Uiteraard gaan onze professionele begeleiders hierbij voor het maximale resultaat.

Actieve bedrijfs- / afdelingsuitjes
Wij organiseren uitsluitend uitjes met een actief- / sportief karakter, uiteraard volledig afgestemd op het niveau van de groep. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een dagdeel op de Veluwe. In overleg met u bepalen we dan het programma. Wilt u een liever een weekend weg, bijvoorbeeld naar de Ardennen, dan bieden we ook diverse mogelijkheden. U kunt dan denken aan een afwisselend programma van kanoën, abseilen, boogschieten, klimmen, mountainbiken, etcetera. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende professionele begeleiding, goede catering en veel gezelligheid. Minimale groepsgrootte is acht personen.

Particulieren en sportverenigingen kunnen bij ons terecht voor:

Mountainbike clinics en actieve vrienden weekenden
Vanaf 8 personen organiseren wij mountainbike clinics voor beginners en gevorderden op de Amerongse Berg en Leersum. Daarnaast organiseren wij in de buurt van het prachtige La Roche en Durbuy MTB weekenden. Wij kennen hier de omgeving erg goed en beschikken over routes met verschillende moeilijkheidsgraden.
Naast mountainbike events organiseren wij ook Adventure weekenden in de Ardennen, waarbij de groep zelf het programma kan samenstellen: Kanoën, raften, tokkelen, abseilen, klettersteigen, boogschieten, klimmen, etcetera. We verblijven in chalets en vanzelfsprekend zal het niet ontbreken aan een uitgebreide BBQ, een knisperend kampvuur en heerlijke Belgische biertjes.