Organisatie en sponsors

Organisatie

033 SKATE wordt georganiseerd door De Amersfoortse IJsvereniging. Hieronder stelt de vereniging zich voor:

De Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) is bij de meeste Amersfoorters natuurlijk bekend van de natuurijsbaan in de stad. Aan de Bisschopsweg kan hier (ijs en weder dienende) prachtig worden geschaatst. Naast het schaatsen heeft de AIJV zich ook actief ontwikkeld op het gebied van de skatesport en heeft de skaters en skeeleraars uit onze regio zodoende veel te bieden. In de afgelopen jaren, van 2001 t/m 2010, organiseerde de AIJV al diverse skatetochten onder de naam FNS (Friday Night Skate) en SAS (Sunday Afternoon Skate). Nu is er gelukkig dus weer een vervolg met de 033 SKATE. De AIJV organiseert het hele jaar door trainingen, voor zowel volwassenen als kinderen. Klik hier voor meer info over de AIJV en verdere details over recreatief skaten.

Sponsors

Dankzij Van Gent kunnen we ervoor zorgen dat de muziek een succes wordt! Met hun Toyota Hilux rijden we voorop de stoet met de dj’s.

Autobedrijf Kreijne levert onze bezemwagen, een prachtige ruime Mazda CX-5. Wat een genot om uit te vallen dus en op adem te komen in die mooie Mazda. Autobedrijf Kreijne is de dealer van de merken Mazda, Mitsubishi en Suzuki in Amersfoort, Hilversum en omstreken.

ProDJ SchoolSamen met de DJ’s van Pro DJ School Amersfoort gaan we ervoor zorgen dat elke 033 SKATE nog meer gaat swingen. Pro DJ School Amersfoort stelt tevens een Pioneer DJ set ter beschikking. Als dat niet gaat knallen!!

Pro DJ School is de professionele school voor elke DJ en Producer.

Leer bij hen alles over het DJ en Producer vak, niet alleen het draaien en mixen van muziek, maar juist ook het produceren van je eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest. Een DJ is een veelzijdig persoon, naast het draaien van muziek maakt hij zijn eigen tracks, doet zijn eigen promotie en is dus een echte ondernemer! Voor alle onderdelen hebben zij de juiste trainingen, opleidingen of korte cursussen met de beste leraren.

Mijnten Schaats- en Skeelersport

Mijnten sponsort 033 SKATE. De schaats- en skeelerspecialist uit Achterveld zorgt elk jaar voor leuke prijzen bij de loterij.

Logo TT-1Treeker Treks vindt het mooi dat alle vrijwilligers van 033 SKATE zich enorm inspannen voor het Longfonds. En om die reden zal Treeker Treks onze vrijwilligers deze zomer trakteren op een onvergetelijke tocht op de ligfiets! Zie www.treekertreks.nl.

Interly Streetwise Marketing. Zij zorgen dat onze website professioneel wordt beheerd. Als Streetwise Marketeers durven zij marketingactiviteiten te ontwikkelen die aandacht trekken en resultaat opleveren. Waar nodig sluiten zij compromissen, maar hun loyaliteit aan hun opdrachtgevers is onaantastbaar. Beloften komen ze steevast na: ze maken jouw marketingacties onderscheidend en effectief – online en op straatniveau. Je hebt een klus voor hen? Nieuwe website of webshop? Marketing campagne? Grafisch werk? Zij zijn je bondgenoot. Consider it done.

Wil jij of jouw bedrijf ook 033 SKATE en hiermee sponsoren? Kies een van onze sponsorpakketen en/of meld je via onderstaand formulier aan als sponsor voor de nieuwe reeks 033 SKATE!

Brons

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE.
 • Kosten 99,- voor 1 seizoen.

Zilver

 • vermelding van logo, tekst en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in een persbericht
 • Kosten 199,– voor 1 seizoen

Goud

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in
  een persbericht
 • skate clinic verzorgd door AIJV of MTB clinic verzorgd door Sporters United
 • mogelijkheid om tijdens de events reclame te maken,
  bijvoorbeeld middels flyeren
 • Kosten 299,– voor 1 seizoen

Platinum

 • maatwerkpakket

Organisatie en sponsors