Sponsors

Logo FLEXRENTAL

Flexrental Stelt voor elke 033 SKATE editie een stroomaggregaat beschikbaar waardoor onze DJ’s geen 20km lang verlengsnoer nodig hebben:-). Da’s toch geweldig!! Daarnaast zorgen zij voor zeer professionele speakers en de versterker, dus die vette beat zit wel goed.

Flexrental is sinds 2000 uw professionele partner als het gaat om audiovisuele dienstverlening. Wij zijn een flexibele onderneming welke graag met u meedenkt om met u tot de juiste en passende oplossing te komen voor uw evenement.
Wij werken met een vaste kring mensen om ons heen met ieder zijn specialiteit(en). U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies over installatie en verkoop, en voor verhuur van pro audio, licht en beeldapparatuur.
Heeft u interesse in een passende oplossing tegen een concurrerende prijs, neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@flexrental.nl
of +31 (0) 6 27 12 76 56 We horen graag van u!
Met vriendelijke groet, Jos Voskuilen

ProDJ SchoolSamen met de DJ’s van Pro DJ School Amersfoort gaan we ervoor zorgen dat elke 033 SKATE nog meer gaat swingen. Pro DJ School Amersfoort stelt tevens een Pioneer DJ set ter beschikking. Als dat niet gaat knallen!!

Pro DJ School is de professionele school voor elke DJ en Producer.

Leer bij hen alles over het DJ en Producer vak, niet alleen het draaien en mixen van muziek, maar juist ook het produceren van je eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest. Een DJ is een veelzijdig persoon, naast het draaien van muziek maakt hij zijn eigen tracks, doet zijn eigen promotie en is dus een echte ondernemer! Voor alle onderdelen hebben zij de juiste trainingen, opleidingen of korte cursussen met de beste leraren.

Mijnten Schaats- en Skeelersport

Mijnten sponsort 033 SKATE. De schaats- en skeelerspecialist uit Achterveld zorgt ook dit jaar weer voor leuke prijzen.

Logo TT-1Treeker Treks vindt het mooi dat alle vrijwilligers van 033 SKATE zich enorm inspannen voor het Longfonds. En om die reden zal Treeker Treks onze vrijwilligers deze zomer trakteren op een onvergetelijke tocht op de ligfiets! Zie www.treekertreks.nl.

PTone

PTone zorgt ervoor dat je halverwege de tocht in de pauze iets te drinken en te eten kunt kopen. De winst die hierop wordt gemaakt gaat overigens volledig naar het LONGFONDS. Dus wij zeggen: Proost en/of eet smakelijk! 🙂
PTone biedt een uniek trainingsconcept aan in Amersfoort, dit omvat de totale gezondheid, waaronder persoonlijke sportbegeleiding(krachttraining en boksen), lifestyle coaching, voetreflexmassagetherapie en een spa & wellness. Wil jij graag jouw persoonlijke doel behalen op het gebied van sport en/of gezondheid? Stap dan gerust eens binnen voor meer informatie of een proefles. Of mail hen via info@ptone.nl

Interly Streetwise Marketing. Zij zorgen dat onze website professioneel wordt beheerd. Als Streetwise Marketeers durven zij marketingactiviteiten te ontwikkelen die aandacht trekken en resultaat opleveren. Waar nodig sluiten zij compromissen, maar hun loyaliteit aan hun opdrachtgevers is onaantastbaar. Beloften komen ze steevast na: ze maken jouw marketingacties onderscheidend en effectief – online en op straatniveau. Je hebt een klus voor hen? Nieuwe website of webshop? Marketing campagne? Grafisch werk? Zij zijn je bondgenoot. Consider it done.

RH Photography vindt bewegen erg belangrijk, voor jong en oud. Zij richten zich voornamelijk op fitness fotografie en in die zin past 033 SKATE goed bij hun propositie. De regio Amersfoort vormt een belangrijk werkterrein en dit sluit ook perfect aan op 033 SKATE. Het portfolio van RH Photography is te vinden op hun website. Hier is ook alle informatie te vinden over de fitness shoots. Op Instagram is er iedere dag weer een nieuwe foto te vinden.

M|H Fotografie is gespecialiseerd in love- & fotoshoots, portret en sportfotografie.

De uitgangspunten zijn fotograferen in een ongedwongen sfeer; gezelligheid; een klik met elkaar hebben; rust; en de mooiste foto’s en hoge kwaliteit.  M|H Fotografie is opgericht in Amersfoort en zet zich op deze manier graag in voor de stad en het goede doel.

Voor meer informatie zie onze Facebookpagina en Instagram.

Ook kunt u altijd een mail sturen naar: mhfotografienl@outlook.com

Wil jij of jouw bedrijf ook 033 SKATE en hiermee het Longfonds sponsoren? Kies een van onze sponsorpakketen en/of meld je via onderstaand formulier aan als sponsor voor de nieuwe reeks 033 SKATES in 2019!

Brons

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE.
 • Kosten 99,- voor 1 seizoen.

Zilver

 • vermelding van logo, tekst en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in een persbericht
 • Kosten 199,– voor 1 seizoen

Goud

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in
  een persbericht
 • skate clinic verzorgd door AIJV of MTB clinic verzorgd door Sporters United
 • mogelijkheid om tijdens de events reclame te maken,
  bijvoorbeeld middels flyeren
 • Kosten 299,– voor 1 seizoen

Platinum

 • maatwerkpakket