Sponsors

Dé VW Bus specialist van Nederland levert dit jaar die coole vintage pickup.
Onderhoud, reparatie, restauratie, laswerk (APK / schade), versnellingsbak-, rem- en motorrevisie. APK en het RDW klaarmaken voor alle Volkswagen bussen van 1950 tot 1992. We staan inmiddels ook bekend om ons specialisme op het gebied van T3/T25 bussen inclusief diesels en waterboxers. We werken al zo’n 20 jaar met passie aan alle luchtgekoelde Volkswagens. Natuurlijk de VW Bus (T1, T2, T3/T25), maar met uw Kever, Type 3, Karmann Ghia, Buggy, luchtgekoelde Porsche, en andere modellen kunt u ook bij ons terecht. Naast het leveren van nieuwe onderdelen beschikken we ook over een enorme voorraad gebruikte VW onderdelen! Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op via info@vwbusbrothers.com.

KREIJNE: AL 90 JAAR EEN VERTROUWDE NAAM

Kreijne levert dit jaar onze bezemwagen, een prachtige ruime Mazda CX-5. Wat een genot om uit te vallen dus en op adem te komen in die mooie Mazda.

Welkom bij Autobedrijf Kreijne, uw mobiliteitspartner in de regio Amersfoort en Hilversum. Wij zijn Kees, Rosan en Jasper, de directie van Kreijne. Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt. Dorpse gemoedelijkheid en professionele service, dat zijn onze kernwaarden. We zijn dealer van de merken Mazda, Mitsubishi en Suzuki in Amersfoort, Hilversum en omstreken. Ook onze tankstations zijn een begrip in de regio: Esso de Hoogekamp en Peut Kreijne.

ProDJ SchoolSamen met de DJ’s van Pro DJ School Amersfoort gaan we ervoor zorgen dat elke 033 SKATE nog meer gaat swingen. Pro DJ School Amersfoort stelt tevens een Pioneer DJ set ter beschikking. Als dat niet gaat knallen!!

Pro DJ School is de professionele school voor elke DJ en Producer.

Leer bij hen alles over het DJ en Producer vak, niet alleen het draaien en mixen van muziek, maar juist ook het produceren van je eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest. Een DJ is een veelzijdig persoon, naast het draaien van muziek maakt hij zijn eigen tracks, doet zijn eigen promotie en is dus een echte ondernemer! Voor alle onderdelen hebben zij de juiste trainingen, opleidingen of korte cursussen met de beste leraren.

Mijnten Schaats- en Skeelersport

Mijnten sponsort 033 SKATE. De schaats- en skeelerspecialist uit Achterveld zorgt ook dit jaar weer voor leuke prijzen.

Logo TT-1Treeker Treks vindt het mooi dat alle vrijwilligers van 033 SKATE zich enorm inspannen voor het Longfonds. En om die reden zal Treeker Treks onze vrijwilligers deze zomer trakteren op een onvergetelijke tocht op de ligfiets! Zie www.treekertreks.nl.

Interly Streetwise Marketing. Zij zorgen dat onze website professioneel wordt beheerd. Als Streetwise Marketeers durven zij marketingactiviteiten te ontwikkelen die aandacht trekken en resultaat opleveren. Waar nodig sluiten zij compromissen, maar hun loyaliteit aan hun opdrachtgevers is onaantastbaar. Beloften komen ze steevast na: ze maken jouw marketingacties onderscheidend en effectief – online en op straatniveau. Je hebt een klus voor hen? Nieuwe website of webshop? Marketing campagne? Grafisch werk? Zij zijn je bondgenoot. Consider it done.

RH Photography vindt bewegen erg belangrijk, voor jong en oud. Zij richten zich voornamelijk op fitness fotografie en in die zin past 033 SKATE goed bij hun propositie. De regio Amersfoort vormt een belangrijk werkterrein en dit sluit ook perfect aan op 033 SKATE. Het portfolio van RH Photography is te vinden op hun website. Hier is ook alle informatie te vinden over de fitness shoots. Op Instagram is er iedere dag weer een nieuwe foto te vinden.

Wil jij of jouw bedrijf ook 033 SKATE en hiermee sponsoren? Kies een van onze sponsorpakketen en/of meld je via onderstaand formulier aan als sponsor voor de nieuwe reeks 033 SKATE in 2023!

Brons

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE.
 • Kosten 99,- voor 1 seizoen.

Zilver

 • vermelding van logo, tekst en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in een persbericht
 • Kosten 199,– voor 1 seizoen

Goud

 • vermelding van logo en link op de site van 033 SKATE
 • reclame via social media (Facebook, Twitter) en vermelding in
  een persbericht
 • skate clinic verzorgd door AIJV of MTB clinic verzorgd door Sporters United
 • mogelijkheid om tijdens de events reclame te maken,
  bijvoorbeeld middels flyeren
 • Kosten 299,– voor 1 seizoen

Platinum

 • maatwerkpakket

[contact-form to=’sponsor@033skate.nl’ subject=’Aanmelding sponsor 033 SKATE’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Bericht’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]